In ultimul timp am decis sa invat mai multe despre spiritualitate, ca asta o fi despre Dumnezeu, Univers, vibratii, something higher we’ll see. Imi e asa greu sa scriu o recenzie in lb romana cand doar in engleza scriu dar uite ca aici suntem. Am gasit cartea aceasta si vol II la prietena mea la cabana si am zis hai sa le incerc si eu, desi nu sunt genul meu si nici al ei, noi fiind pasionate de thrillere si de orice actiune mai evident turbata care iti ingheata sangele in vene chit ca tu esti pe terasa cu cafeaua in padure sau pe canapea cozy din acasa.

Cartea prezinta subiecte ca Biblia, originile lui Dumnezeu, karma, viata dupa moarte, energii puternice si alte subiecte pe care imi doresc sa le aprofundez, cum ar fi legile universului printre care si legea atractiei.

In prima parte a cartii se discuta despre Dumnezeu, un subiect destul de hard on pentru multi, si se discredieaza biserica ceea ce e superb pentru ca oricum primeste credite pentru nimic, daca toti oamenii care ar merge la biserici ar fi sanatosi si fericiti chiar ar fi superb dar nu e cazul dupa cum cred ca toti stim.

Acum la partea a doua se vorbeste despre karma, cum ne alegem viata, despre reincarnare si despre cum viata noastra poate merge dupa cum vrem noi.

O realitate in care cred. O alta realitate in care cred este viata dupa moarte, despre ce se si discuta in partea a3a.

Iar in ultima parte a cartii si unde tineam sa ajung se discuta legile universului.

Cred ca cu totii ar trebui sa invatam despre aceste legi pentru ca eu cred ca pot lucra in favoarea noastra, si nu cred de nebuna cred pentru ca multi artisti si nu numai au vorbit de ele de secole.

It can’t all be a coincidence. Si clar recomand cartea tuturor, fiind in proces de invatare myself, va incurajez sa o cititi pana o intelegeti, va va ajuta mult.

Si acum trec la partea a 2a, revin cu update/recenzie.

Categorized in: