Minciuni, crime, victime și criminali, o comoară de o valoare inestimabilă și o anchetă condusă cu multă, multă tenacitate – iată ingredientele unei povești palpitante, pline de suspans și al cărei final o să vă ia cu totul și cu totul prin surprindere. 

Damian este personajul nostru principal un arheolog putintel corupt, intr-o dimineata este ridicat de politie deoarece cu o seara inainte se jura ca a ajuns beat acasa si a adormit, insa mama lui a fost sedata cu cloroform si i-au fost furate smaralde. Damian locuieste cu mama sa dar spune ca smaraldele sunt facaturi si ca sunt la locul lor in seif, ciudat pentru ca nu sunt. Lui Damian ii e frica de cineva din moment ce spune ca bijuteriile ar fi fake dar de cine si de ce? Oricum Damian al nostru nu mai are mult…

Roman politist Cocosatul are alibi este a treia carte scrisa vreodata de Rodica Ojog Brasoveanu.

Imi plac asa de mult cartiile care au scris de la prima pagina anotimpul in care are loc povestea, iar in aceasta toamna se fura smaralde.

E super greu sa scriu o recenzie in romana mai ales ca incerc sa nu dau spoilere, dar cartiile ei politiste sunt altceva, le ador, te zguduie de la fapte pana la limbaj la comicul situatiilor, este geniala aceasta Rodica Ojog.

Insa, Cocosatul are alibi, este o carte de 3/5 pentru mine, actiunea are crima in ea insa nu pe asta este bazata si nu mi-a placut subiectul foarte mult dar daca pentru tine o carte politista este cu benzi de banditi, mafie si ca actiunea sa se petreaca in parametrii de gen, cartea este pentru tine.

Categorized in: