Polițistul Ștefan Anghel nu are parte de tihnă nici măcar atunci când iși petrece concediul la munte. La cabană sosește o misivă anonimă, care anunță un asasinat. Apoi unul dintre turiștii cazați la aceeași cabană vede moartea cu ochii. Și, ca în orice roman polițist care se respectă, urmează o investigație cu multe necunoscute ce vor fi elucidate la sfârșit.

Wow, e ciudat sa citesc prima carte scrisa vreodata de Rodica Ojog Brasoveanu.

Anul acesta am luat hotararea de a cumpara toata colectia, toate cartiile scrise de ea si sa le citesc in ordinea in care au fost scrise, sunt prea excited about it.

Cartea promite un decor de cozy cabin murders, sunt 6 prieteni care naiba stie de ce sunt prieteni, care vin sa petreaca la o cabana care ramane fara telefon, ei raman blocati acolo iar unul din ei este urmarit de un criminal si pana la urma mor doi. Ah si in acelasi timp se afla la cabana si politistul Anghel care bineinteles ca rezolva crima.

Mi-a placut cartea insa, citind deja seria Melania Lupu, mi se pare ca nu cunosc autorul, cartea asta este mai restransa, nu asa de exhilarating ca seria ei dar mi-a placut. Am citit-o noaptea si mi-a dat o stare de bine asa ca vi-o recomand si voua, serios daca sunteti fani carti thriller/politiste nu aveti cum sa nu cititi pe Rodica Ojog Brasoveanu.

Categorized in: