În Terapia copilului interior, Robert Jackman te invită să preiei controlul asupra vieții tale și să lucrezi cu tine însuți pentru a-ți vindeca rănile interioare. Această carte a fost concepută pentru a te ajuta să te conectezi cu copilul tău interior, să te vindeci și să prosperi. Totul, folosind explicații clare, studii de caz, povești personale și exerciții vindecătoare.

Cand te vindeci de panica si anxietate exagerata incepi sa te vindeci de tot, iti doresti o solutie permanenta, iar asta se obtine si din ideea de a te cunoaste extrem de bine, eu nu ma cunosc asa ca am apelat la cartea din fata mea. Ideea de copil interior o cunosc de multa vreme dar pana acum nu am actionat, insa este timpul.

Este o carte extrem de buna cu exemple, exercitii si povestiri ale clientilor lui Robert Jackman. Cu siguranta voi achizitiona si cartea lui de exercitii practice. Insa cumva am inteles de unde imi pleaca gandirea limitativa in anumite privinte. Cartiile de gen mai mult te ajuta sa te descoperi si te indeamna sa privesti in interiorul tau. Recomand.

Categorized in: