Am decis sa fac urmatorul experiment pe parul meu pentru ca am fost decolorata blonda ani de zile si tot de atunci ma chinui sa il repar. Singurul brand care chiar mi-a salvat parul a fost Kerastase, gama produsa tot de L’oreal. Asta este un motiv pentru care am vrut sa le incerc, dar si pentru ca m-am saturat de oamenii care fac reclame peste reclame doar pentru banuti astfel recomandand orice. Problema intervine cand oamenii simpli aka not influencers achizitioneaza produse scumpe in speranta ca ii va ajuta desi mai niciodata nu o fac.

Asa am ajuns sa testez gama L’Oreal Paris Elseve Bond Repair , am testat produsele in decursul a mai multor saptamani, nu vin cu recenzia facuta dupa prima spalare.

Ma astept oarecum sa aiba rezultate pentru ca repet, L’oreal produce si Kerastase.

Okay, dupa prima spalare pot spune ca mi-a semi intins parul, era aproape drept dupa dus desi normal este ondulat. Dar, nu este stralucitor, inca are freeze si dupa ce l-am intins cu placa arata exact la fel ca dupa dus doar ca mai intins. Nu are cum sa iti faca oricum parul stralucitor daca nu e sanatos, si daca am cumparat gama Bond Repair cu siguranta am de reparat la el. O sa il mai incerc cateva spalari pentru un “studiu” aprofundat dar nu m-a convins absolut deloc.

O schimbare exista, in sensul ca este mai usor de aranjat, bineinteles dupa ce am folosit ulei de la Kerastase pe varfuri care oricum il inmuia. Dar nu este o schimbare/diferenta atat de mare incat sa continui sa cumpar produsele.

Momentan, raman la ce merge, Kerastase, Morocconoil doar uleiul pentru par deschis si produsele celor de la Aveda. Da sunt pricey, insa chiar aduc o imbunatatire.

Daca stiti un produs de par, gama, sampon, orice care va place si va reduce aspectul de freeze si va tine parul sanatos, lasati-mi si mie un comentariu. Doresc sa incerc produse noi. Insa aceasta gama nu o recomand si cu siguranta parul nu va arata ca parul gagicilor care vi-au prezentat gama pe Tiktok.

Categorized in: